sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Aurinkoisia päiviä ja tippuvia räystäitä


Helou!
Ulkona on juuri nyt aivan ihana ilma, aurinko paistaa ja lumet tippuvat katoilta kovaa vauhtia. Auringonsäteet tuntuvat lämmittävän ikkunan lävitsekkin!
Kevät on vihdoin ja viimein tulossa  ja oon siitä enemmän kuin onnellinen, sillä rakastan kevättä. enää ei ole edes kuin viikko palmusunnuntaihin ja sitten onkin jo pääsiäinen. Oon suunnittelut jo erilaisia pääsiäiskuvia, jotka voisin toteuttaa. Mutta niistä lisää sitten parin viikon päästä.
Mulla on tällähetkellä aika paljon koulukiireitä, kuten varmasti monilla muillakin näin keväällä. Tälläviikolla mulla oli kaksi koetta, seuraavalla viikolla on kaksi ja sitä seuraavalla vielä kaksi. Joten luettavaa on ollut runsaasti. Vähäsen stressaavaa touhua, mutta palkitseva ajatus on se, että näitten kokeitten jälkeen alkaa hellittää. enää reilu kaksi kuukautta kesälomaan!
Miten teillä menee?

Julkaisen nyt muutamat kuvat, jotka mulla nyt sattui tietokoneelta löytymään. Kyseiset kuvat löytyvät myös instagramistani jonne oon julkaissut kuvia hieman aktiivisemmin kuin tänne. Lähiaikoina on ollut helpompaa räpsäistä yksi tai kaksi kuvaa yhdestä asennosta ja sitten heittää se instaan kuin ottaa monta onnistunutta ja koostaa ne shootiksi. Mutta jos vaikka saisin ensi postaukseen jotain shootintynkää aikaiseksi.
Ihanan aurinkoisia kevätpäiviä kaikille ja ensi postaukseen!

Kiki

3 kommenttia:

 1. Ihana postaus❤
  Itelläni huomenna ruotsin koe ja torstaina enkun :')

  VastaaPoista
 2. Joo samaistun koulukiireisiin... Mulla tosin kaikki keskittyy koeviikolle. Ihania kuvia, erityisesti tuo viimeinen. Tulee ihan mieleen Frozen! C:

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kummallekkin!<3
  Toivottavasti teillä meni kokeet hyvin ja tsempit seuraaviin

  VastaaPoista

Pienetkin sanat piristävät päivää, joten jätäthän palautetta rohkeasti! <3