tiistai 24. maaliskuuta 2020

Etäilyä ja elvytysyritys

Moikka!
Nyt kun lähes koko Suomi elelee neljän seinän sisällä ja satunnaisilla metsälenkeillä, ajattelin että olisi hyvä tulla tänne kurkkaamaan, mitä on meneillään. Häpeäkseni mun täytyy tunnustaa, että  en ole pitkään aikaan koskenutkaan nukkeihin. Oon kyllä hirmu mielelläni katsellut muiden blogipostauksia ja instakuvia, mutta oma toiminta on jäänyt vähäisemmäksi. Kärsin pienoisesta inspiraationpuuttesta. Tuntuu, että kaikki kuvausideat ovat hukkuneet jonnekin.
Nyt ulkona on kuitenkin ollut ihanan auinkoista ja keväistä viikon ajan ja aikaakin on ihan riittämiin etäopiskelun parissa, joten ehkä raahaan nuken ja propit pihalle tässä pian. Saa nähdä.
Tsemppiä teille kaikille tämän keväisen hullunmyllyn keskelle, nauttikaahan auringosta!

4 kommenttia:

 1. Ikävää, että nuket eivät ole inspanneet. :/ Sama vika kyllä itsellä. Korona stressaa varmasti yhtä sun toistakin, mutta yritetään tosiaan edes hieman nauttia pitenevistä päivistä ja kevätsäästä! Aurinkoista ja toivottavasti koronavapaata kevättä sinulle ja läheisillesi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nuket inspiroivat pian, ja olet pysynyt terveenä!
   Tsemppiä ja aurinkoa kevääseen myös sinne <3

   Poista
 2. toi kuvaus suomalaisista these days on niiiin osuva lol samaistun. toivottavasti löydät inspiraatiota vielä! kenties sitten kun säät lämpenevät entisestään ja kevät Todella tulee? samaa toivon nimittäin itsellenikin! :'D tsempit kiki stay safe jne <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos kommentista! Toivottavasti myös sun kuvailu lähtis nousuun näin keväällä, on kyllä ikävä sun kuvia ja blogia!
   Tsempit myös sinne, pysyhän terveenä!

   Poista

Pienetkin sanat piristävät päivää, joten jätäthän palautetta rohkeasti! <3