keskiviikko 1. heinäkuuta 2020

Koko ajan hymyilyttää
Moikka!
Mennään suoraan asiaan eli aloitetaan pienellä takaumalla.

On vuosi 2015. Kesä. Olemme ystäväni kanssa tietokoneen ääressä ja selaamme googlen kuvahakua melkoisella vauhdilla. Hakusanana mikäs muukaan kuin pullip. Päätämme kumpikin valita suosikkimme lukuisten nukkejen joukosta. Ajatuksena on katsoa, kumpi saa nuken kotiutettua ensin. Ystäväni valitsee Merlin, minä Classical White Rabbitin.

Niinhän siinä kävi, että kummankaan ensimmäinen nukke ei ollut se mitä piti. Edellä mainittu ystävä piti tätä blogia aluksi kanssani, hänen nukkekokoelmansa näet tästä.
Itsehän sain ensin joululahjaksi Liccani Sakuran ja lähes vuosi myöhemmin mukaan liittyi Little Pullipini Sora.

On vuosi 2020. Kesä. Selailen instagramia ajankuluksi sohvalla, ja yhtäkkiä vastaani tulee story, jossa tilin pitäjä kertoo myyvänsä nukkensa. Mietin muutaman minuutin, ja päätän laittaa viestiä. Aloittaa vaan muutaman lisäkuvan pyytämisellä. Jos nukke ei siis ole vielä mennyt.30.6.2020 luokseni saapui suurin grailini koskaan. Grailini jo vuodesta 2015. Saanen esitellä ikioman Pullip Classical White Rabbittini, Lounan (!!!)


Näiden vuosien varrella oon välillä ajatellut että nämä nuket jotka omistan, riittävät nyt. Mutta silti aina kun näin CWR:n olevan myynnissä heräävät unelmani uudelleen. Tänä vuonna kyseinen malli ehti mennä jo kahdesti ohitseni ollessani liian hidas. Silti pohdin oikeasti aika pitkään ostanko enää uutta nukkea.  Onneksi tajusin, että jos olen tätä nimenomaista nukkea halunnut näin pitkään, niin onhan se nyt pakko tänne hankkia.

Ulkona on ollut aivan karmea ilma, joten saatte nyt tyytyä sisäkuviin. Ulkonäkö
neitokaisella on myös vielä vaiheessa, mutta pikkuhiljaa hänestä tulee se unelmieni nukke myös ulkonäöllisesti. Lisäkuvia saatte mahdollisimman pian!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanaa, että sait vihdoin kauan haaveissa olleen nuken kotiin! Grailien saaminen on niin piristävää ja tärkeää <3 Samaistun kyllä paljon tähän, että ei sinänsä haluaisi hankkia hirveästi nukkeja, mutta ei vain voi päästää tiettyjä haaveita menemään. Kivaa, että päädyit CWR:n kotiuttamaan! Se on kauhean kaunis malli <3

    Louna on suloinen ja olet valikoinut sille mitä ihanimman nimen! Pidän kamalasti myös sen silmistä :>

    VastaaPoista
  2. Louna on ihan sika söpö *^* Kiva kulla että sait viimeinkin haluamasi nuken! Oot kyllä onnekas että ylipäätään edes sait sen joskus. (ok oon huono näis kommenteis) Rakastan tuota Lounan asua! qwq

    nellannuket.blogspot.com

    VastaaPoista

Pienetkin sanat piristävät päivää, joten jätäthän palautetta rohkeasti! <3