lauantai 31. lokakuuta 2020

Kaikki on vinksin vonksin

 Moi!

Jätän nyt heti kaikenmaailman selittelyt selittelemättä toteamalla vain sen, että kouluhommat jyrää vauhdilla päälle. Nuket kuitenkin inspiroivat todella paljon,  osasyynä lienee lähestyvä joulu. 

Ruskakuvia en harmikseni hirveämmin ehtinyt tai jaksanut ottaa, nyt ulkona on taas juuri se sellainen inhottava välikausi kun kaikialla on vain harmaata ennen lumen tuloa. Muutamina kuuraisina aamupäivinä olen kuitenkin ehtinyt kuvailemaan, pitäisi myös ehkä kokeilla ottaa taas pitkästä aikaa kuvia sisälläkin.

Jonkinlaista joulukalenteria olisi tarkoitus taas kyhäillä, saa nähdä missä mittakaavassa. Ehkä joka kolmas päivä? Haluan kuitenkin pitää kuvat panostettuina. Laatu korvaa määrän, eikö niin?

Kaikenlaista pientä on tullut noille pallopäille väkerrettyä kengistä kirjoneulepaitoihin. Voisin ehkä tehdä viime aikojen askarteluista ihan oman postauksenkin. 

Jonkinlaista blogiremppaa voisin myös harrastaa. Koulun takia tätä ruutua tulee vaan tuijotettua niin paljon, että mikään ylimääräinen naputtelu ei oikein kiinnosta. Nykyinen banneri on kuitenkin lähes vuoden vanha, eikä siinä ole Lounaa ollenkaan, joten olisi hauska ottaa joku uusi kuva. Muutamia ideoita on jo mielessä sitä varten, toivottavasti saan ne toteutettua pian!

Nyt kuitenkin lopettelen nämä höpöttelyt ja lähden syömään kakkua, tsempit kaikille loppusyksyyn!

Koristekurpisat on hirmu söpöjä!


Palataan asiaan viimeistään joulukuun ensimmäisenä. ;)3 kommenttia:

 1. Ei mä en kestä, miten söpö minikurpitsa!! >.< Ja kivat rekvisiitat muutenkin :)

  VastaaPoista
 2. mukava postaus, louna on niin kaunis ❤

  mullakaan ei ole syksy hirveästi inspaillut, hankin jopa pienoiset kuvausvalot ettei tarvitsisi mennä ulos asti kuvatakseen... :D askartelupostaus olis hauska ja odotan innolla mahdollista joulukalenteria!

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän koulukiireet tosi hyvin, ihan sama juttu minulla. Vähän on viiveellä tullut postailtua itsekin. Kauniita kuvia olet kiireistä huolimatta ottanut! Louna on ihastuttava, pidän paljon sen syksyisistä asuista tässä postauksessa. <3

  Hirmuisesti tsemppiä syksyyn sinnekin!

  VastaaPoista

Pienetkin sanat piristävät päivää, joten jätäthän palautetta rohkeasti! <3