perjantai 18. joulukuuta 2020

Luukku 18

Heips! Arvatkaa mitä? Mulla alkoi juuri joululoma! 
Olo on älyttömän onnellinen ja helpottunut, toivottavasti siellä ruudun toisella puolellakin päästään aloittelemaan lomia tai edes lyhyitä vapaita pian. 
Viikon päästä onkin jo jouluaatto, päivät vaan huristelee eteenpäin hurjaa vauhtia! 

Innostuin viime postauksen siimakuvailusta niin paljon, että halusin käydä ottamassa jo perinteeksi muodostuneen rekikuvan. Tuolla hangessa kykkiessäni tuli kuitenkin muisteltua, että reen kanssa tasapainoilu on kyllä joka vuosi melkoista säätöä. Ei siis tullut ihan niin hyvää onnistumisen fiilistä kuin muutama päivä takaperin, mutta sain lopulta Soran onneksi pysymään edes muutaman minuutin ajan ajopelinsä kyydissä. Viime vuoden kuva pysyy kuitenkin edelleen mun suosikkina noista!
2017, siimojen poismuokkaaminen ei ollut näköjään (eikä ole kyllä vieläkään) mun vahvinta alaa2018, valaistus on suoraan katulampusta, mutta siimat onneksi paremmin piilossa2019, tässä on hirmu kiva valo!
2020, ulkona oleva harmaus välittyy liiankin hyvin. Toivotaan, että tuo vähäinen lumi säilyy jouluun asti!

2 kommenttia:

 1. Ihana tuollainen oma pieni perinne <3 Kauniita rekikuvia kaikki. Tuo 2019 kuvan valo on kyllä tosi kaunis! Hyvää lomaa ja joulunodotusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen kommentista!
   Musta on tosi hauskaa, kun ihmiset toteuttavat vanhoja kuviaan uudelleen, joten pitihän sitä puolivahingossa tehdä tosiaan omakin kuvasarja.

   Poista

Pienetkin sanat piristävät päivää, joten jätäthän palautetta rohkeasti! <3