torstai 1. heinäkuuta 2021

Hitaasti hiipien takaisin


Moi ja hyvää heinäkuuta!

Ties kuinka monetta kertaa aloitan postauksen pahoittelemalla epäaktiivisuuttani ja kertomalla, että luonnoksissa on monia lähes julkaisuvalmiita postauksia, joiden avulla palaan takaisin blogimaailmaan pian. Niin myös nytkin. Toivottavasti oikeasti.Kulunut lukuvuosi oli raskas, täynnä uurastusta ja stressiä. Oma mielenterveys heilahteli ja mielessä asuvat möröt pistivät kampoihin kovempaa kuin koskaan. Olen ollut nyt muutaman viikon lomalla ja alkanut kuvailla jälleen enemmän. Yritin jo pääsiäislomalla, mutta silloin kamera ja nuket turhauttivat, kun mieluista jälkeä ei syntynyt vaikka kahlasin hangessa ja sukat likomärkinä pitkin pihaa.

Eilen tuli kuluneeksi vuosi siitä, kun Louna saapui. Yhä jaksan vain katsella sitä ja pohtia, kuinka uskomatonta on, että nukke on viimein käsissäni vuosien odotuksen jälkeen. 

Suunnitelmissani on ottaa piakkoin henkilökohtaisempia kuvia kuin koskaan aiemmin, kunhan saan toteutuksen kehiteltyä loppuun. Ne ovat olleet mielessäni jo vuosi sitten Lounan saapuessa. Mutta kerron lisää sitten, kunhan saan kuvat otettua ja muokattua. 

Nyt mulla on julkaistavana muutamat tältä viikolta. 

Mitä teille kuuluu? Miten menee? Olisi ihana kuulla!

2 kommenttia:

 1. Louna on kyllä ihana! Toi keltainen mekko sopii hänelle niin hyvin <3
  Itellä menee ihan hyvin. Vietin kesälomani jo toukokuussa ja aika menee lähinnä töissä. Onneks pääsee järveen pakoon tätä kuumuutta :D Ihana kun jaksat tehdä postauksia, tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentista ja kehuista! <3
   Onneksi tosiaan löytyy viilentymiskeinoja, ja nyt onkin ollut vähän viileämpää.
   Toivottavasti töissä on sujunut hyvin!

   Poista

Pienetkin sanat piristävät päivää, joten jätäthän palautetta rohkeasti! <3