perjantai 18. maaliskuuta 2022

Sun ripsissäsi jääkukkii

 pisteet sille, joka tunnistaa biisin jee

Moi pitkästä aikaa!

Helmikuu oli niin kiireinen kuukausi kouluhommien ja vapaa-ajankin osalta, että taisin käydä vain kerran kuvaamassa. Sairastin myös koronan, joka oli jännittävä, onneksi tosin lieväoireinen, elämys. (olin eristyksissä omassa huoneessani neljä päivää ja ruoka tuotiin oveni taakse :D )

Maaliskuu on hellinyt auringollaan ja lämpötiloillaan (jopa 10 astetta plussan puolella!!), joten nuket kyllä innostavat jälleen. Tuossa viime sunnuntaina mallailin vaatteita nukkejeni päälle ja iskiessäni Kajon päähän tuon CWR-stockin hatun kiljahdin ääneen innostuksesta. Alkuviikon olinkin ihan tulisilla hiilillä ja odotin pääseväni kuvaamaan, mutta valitettavasti en ehtinyt ennen pimeän tuloa.

Torstaina kuitenkin säntäsin heti syötyäni ulos ja lähdin etsimään erästä paikkaa, josta perheenjäseneni ja ystäväni olivat vinkanneet. Ja voi miten upea se oli! Kuvaan ei edes saanut sitä kauneutta ja jääputousten valtavaa määrää sekä kaikkia niitä värisävyjä joita jäässä oli. En olisi malttanut yhtään lähteä, ja kuvausreissusta taisi tulla sekä matkoineen että ihan kuvausajallisesti yksi pisimmistä joita olen tehnyt. Ihmeellistä, että melko läheltä kotia voi löytyä näin kauniita luontoelementtejä. 

Kattokaa mikä paikka!!

(oli muuten ihan pirun liukasta kun jään sulaessa virrannut vesi oli jäätynyt uudelleen, pelkäsin niin itseni, kameran kuin Kajonkin puolesta. Selvisimme kuitenkin kaikki ehjinä takaisin kotiin!)


Bonuksena vielä korvakuva paketoidusta Kajosta <3Ensi postaukseen!

5 kommenttia:

 1. Oi miten UPEA kuvauspaikka! Ihan mahtavaa, että tällainen satumaisema löytyi ja vieläpä läheltä. Nää kuvat tuntuu olevan ihan jostain toisesta maailmasta, vau. Järjestyksessä seitsemäs(?) kuva kaikista tais olla suosikkini, tuo ensimmäinen vähän tummasävytteisempi otos! Huikee tunnelma! Tuo ensimmäinen lähikuva on kans mahtava, rakastan Kajon monitulkintaista ilmettä siinä. Jotenkin nää kuvat tuntuu tosi symbolisilta ja puhuttelevilta!

  (Kajo on niin sulonen tuolla paketissa :'D Pieni korvakas äää)

  Uhh voihan korona, toivottavasti oot tervehtynyt hyvin sen jäljiltä :( Ja muutenkin paljon jaksamista tulevaan kevääseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista!! Toi paikka on kyllä uskomaton, ensi talvena aion todellakin käydä ottamassa jotkut Frozen-kuvat siellä.
   Tosi ihana kuulla, että oon saanut tunnelmaa ja symboliikkaa mukaan, niitä tavoittelinkin.

   Hyvin oon kyllä tervehtynyt ja kiitos tsempeistä, jaksamista myös sinne! <3

   Poista
 2. moi pitkästä aikaa! kiva nähä et vielä postailet!
  aivan upean kuvausympäristön oot löytänyt kyllä, välillä unohtaa että suomesta löytyy tommosia paikkoja vaikka sitten kun tarkemmin miettii niin suomestahan just noita pitäis löytyä! XD kajo (ihana nimi???suominimet 10/10) myös vaatteineen sopii tuonne jotenkin ihan mahtavasti. ihan frozen-vibat näissä, tätä lukiessa kyllä tuli sellanen tunne ihan kun ois hetkiseksi toiseen maailmaan teleporttautunut :0!

  en tiiä millanen takatalvi siellä on atm mutta tsemppiä sinne, toivottavasti se kunnon kevätkin jo kohta koittaa XD valoisaa ainakin on jo tullut ihan huolella mikä on niiin kivaaaa<3

  ps korona sucksss! mäkin tähän vuoteen asti onnistuin välttymään mutta sitten se lopulta koitti -_- mut nyt ollaan kokemusta vahvempia tai jotain hahah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kommentista, tuli hymy huulille kun huomasin sun kommentoineen hauska kuulla susta!
   Olin kyllä itekin hämmentynyt tosta kuvauspaikasta, tuolla pitää kyllä ehdottomasti ottaa Frozen-kuvat ensi vuonna. Kajo best, suominimet best <3

   Täällä tuli lunta viime viikolla joku 20 senttimetriä, nyt onneksi ovat jo osittain sulaneet ja aurinkokin paistaa. Toi valon määrä on huippu oon usein iltaisin hämmentynyt siitä, miten myöhään alkaa hämärtää. Kyllä se kevät (ja kesä) sieltä vielä tulee!

   Toivottavasti oot jo tervehtynyt, nyt tosiaan on jotain mitä (luultavasti olemattomille) lapsenlapsille voi kiikkustuolissa kertoa (ja ehkä hetken immuniteetti lol)

   Poista
 3. Upeita kuvia! <3<3<3
  Minäkin sairastin koronan tässä vuoden alussa.

  VastaaPoista

Pienetkin sanat piristävät päivää, joten jätäthän palautetta rohkeasti! <3