torstai 28. heinäkuuta 2022

Vastavärejä ja hempeilyä

Moi!

Mitäs teille kuuluu?

Mun kesäkuu kului melko tiiviisti töissä, heinäkuussa oon sitten saanut enemmän lomailla, vaikka töissä olin vielä tämänkin kuun alussa. Jonkun verran on kyllä pitänyt myös opiskella, melko huonolla menestyksellä oon tosin itseäni saanut koulukirjojen pariin potkittua.

Selailin ulkoista kovalevyä eilen illalla ja huomasin, että siellähän oli useampi kiva kuva julkaisematta! Olkoon tämä nyt tällainen hempeilypostaus siis. Nukkejen esittelypostauksia oon kans työstänyt ja jossain pään perukoilla muhii ajatus kuvatarinasta. En tosin tiedä onko musta sellaisen kunnon tarinan toteuttajaksi, mutta jonkinlaiset tukiokuvat ja pikkutarinat joita ainakin Jane joskus teki houkuttelisi. Katsotaan, katsotaan! Silloin ehkä selviää vähän tarkemmin tänkin kaksikon meininki.Nää kuvat on jostain maaliskuulta, hups. Alunperin otin alla olevan kuvan Instagramiin Suomen minimaailman Sadun kuvahaastetta varten. Jokaisesta #MinisForFreedom tägillä postatusta kuvasta Satu lahjoitti euron Punaiselle ristille tukemaan Ukrainaa aina tuhanteen euroon asti. Valtavan tärkeä ja liikuttava somekampanja! 
Varsinaisen kuvan ottamisen jälkeen lähdin sitten vähän puolileikillä Kajoa ja Lounaa asettelemaan, noi villapaidat sopii mun mielestä loistavasti yhteen!

Together we are stronger


SIT NÄÄ KAKS KUVAA
Siis olin unohtanut, että oon ottanut tällaisia ja voi vitsit miten ilahduin löytäessäni nää! Tarkoitus oli ottaa ihan erilaisia kuvia ja koetin räpeltää siimojenkin kanssa, mutta sitten asettelin nää vaan makoilemaan terälehtien keskelle. Näihin tuli musta sellainen ihana kesäfiilis, tekis mieli itsekin heittäytyä tonne nurmikolle makoilemaan. 
(Lounalla on muuten hävettävän usein toi sama osuus stock-asustaan päällä, tykkään siitä ihan liikaa)


Ja annetaan hetki Kajon silmille jooko?

Tänkin löysin ihan yllättäen, tää on ihan ekalta kuvausreissulta jolla kuvasin Kajoa. (ja tietysti reippaana lähdin myös Lounan kanssa matkaan)
Onhan ne symppiksiä AIW-kamppeissaankin, valkoinen kani ja Liisa <3
Pitäis ottaa jotain teemakuvia näistä!


Loppuun vielä yks puhelinräpsy kuvaustilanteesta, korit on parhaita nukenkuljettamisvälineitä

Ensi postaukseen!

3 kommenttia:

 1. Tää oli aivan ihana! Musta lähti joku tosi ihastunut reaktio kun näin nää kaks lähekkäin, apua IHANAT <3 En tosiaan ollut tajunnut, että heidän suhteessaan voisi olla romanttinen sävy! Pusukuva on aivan ihana, jäin onnellisena katsomaan sitä :( <3 Todellakin kannustan kuvatarinan tekemistä, myös sellaiset "oneshotit" on tosi mukavaa luettavaa! (Olen itse asiassa ajatellut nykyisen kt:n jälkeen itsekin tehdä semmoisia, kun tulee kuitenkin ikävä kuvatarinointia... :'D) Ehdottomasti kannatan tätä, oon aina halunnut tietää sun nukkejen taustoista enemmän. Nyt oon entistä innokkaampi tätä pusukuvaa katsoessani, ääh :'D <33 Ja toki ihan esittelypostaukset on musta kans ihan parasta luettavaa.

  Oon kovin ihastunut myös noihin kukanterälehtikuviin, onpa tosi herkän ja nätin näköinen tausta! Ihana idea ottaa niiden kanssa kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos jälleen kommentista, virnuilin sun reaktioille itsekseni :D
   Kieltämättä yllätyin vähän itsekin siitä, että lähdin viemään kaksikon suhdetta romanttisempaan suuntaan, mutta näin siinä nyt kävi!
   Kuvatarina-asiaa koetan tässä parhaillaan pyöritellä päässäni, jospa saisin asiaa edistettyä tässä syksyn aikana.

   Poista
 2. ihania kuvia! Tuo korikuva on niin söpö! :3

  VastaaPoista

Pienetkin sanat piristävät päivää, joten jätäthän palautetta rohkeasti! <3