sunnuntai 11. joulukuuta 2022

4. Viikset auringonsäteistä

Hei vaan!

Tää osa on ollut mun turvapostaus, tätä oon miettinyt paljon syksyn aikana. On ihanaa julkaista tää viimein! Tuossa alla on yksi biisi, joka musta sopii tähän lukuun paremmin kuin hyvin. Kuunnelkaa se vaikka alkufiilistelynä ennen itse luvun lukemista tai sitten vaikka luvun luettuanne. Ja edellisen osanhan löytää täältä, mikäli se on vielä lukematta!

Nauttikaa!


(sanat täällä)

Luku 4
Viikset auringonsäteistä


Syysauringon lämmittämät rantakalliot, kitara ja sä. Laulat vähän käheällä äänellä, väität kivenkovaa ettei syynä ole tupakointi. Mikä lie pikkuflunssa vain iskenyt, tullut tervehtimään.Vaihdat hitistä toiseen, niistä parhaista, jotka on julkaistu meidän vanhempien nuoruudessa. Liutat sormet kitaran kaulalla niin, että kielet vingahtavat.Vilkaiset kulmiesi alta heittäytyessäni selin vasten kalliota. Lasket kitaran varovasti maahan ja asetut vierelleni. Katson sinistä taivasta, pilvilauttoja. Niskassa kutittaa sammal.En olisi uskonut olevani tässä vuosi sitten, en kuukausi sitten enkä ehkä viikkoakaan takaperin. Kaipa joskus tilanteet vain eskaloituvat nopeasti. Pienistä ja hatarista askelista tulee harppauksia, loikkia ja liitoa. Jalat eivät lopulta kosketa enää maata.
Sanot minua kauniiksi. Tässä hetkessä voin jopa uskoa sanoissasi olevan häivähdys totuutta. Tässä hetkessä sinun sanasi ovat pimeyttä vahvempia.


Syksy muuttuu talveksi. Maailmasta tulee valkoinen.

Katson ikkunasta hiljalleen maahan leijuvia hiutaleita. Lumi peittää alleen kaiken ruman, harmaan ja niljaisen.Sinä olet yhä siinä. Päivä, viikko ja kuukausi toisensa jälkeen.


Vaikka en aluksi uskonut tämän kestävän päivääkään.4 kommenttia:

 1. MIKÄ IHANA kiljun

  Minä täällä kt-intoilevana oon oottanut innoissani uutta osaa, ja mitä ikinä odotinkin niin en TÄTÄ! Apua! Ihanat ;_; Nyt oli niin kaunista kerrontaa tässä osassa et herkistyin ihan. Myös kuvat tukee tätä tunnelmaa tosi hyvin, onpa kauniisti kuvattu vuodenaikojen vaihtuminen! (Ja kaikki yhteiskuvat ÄÄÄ wlw-content tekee iloiseksi tämän queerin täällä) Erittäin ihanat Louna ja Kajo, oon niin toivonutkin jo näkeväni heitä yhdessä <3 Nyt en kyllä millään malta odottaa jatkoa ;_;

  En yhtään ihmettele et tää on sun turvaosa, voi miten kaunis ihan kaikkinensa tää on. Tää on jotenkin tosi latautunut ja entistä merkityksellisemmän tästä tekee se, et tää oli sulle itsellesi rakas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaaa vähän huudan tälle kommentille, KIITOS <3
   Mun sydäntä lämmittää niin paljon, että oot innoissas oottanut tätä osaa, ihana!
   Hain tähän tosi paljon tietynlaista fiilistä, niin hyvä kuulla, että tässä on sun mielestä kauniita juttuja.

   Oon kieltämättä itekin ollut ihan kikseissä wlw-juttuja kuvatessa, niin tärkeää representaatota myös nukkekuvaamisenkin tasolla. (en oikein ees muista milloin oon viimeks nähny kahden pullipin suutelukuvan jos sun kuvia ei lasketa??)

   En kykene jälleen olemaan hehkuttamatta sitä inspiraation määrää, jonka sulta saan, oot huippu <3 <3

   Poista
 2. Ihastuttava! Tosi herkällä tavalla kirjotettu tämä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihana kuulla, herkkyyttä tavoittelinkin! <3

   Poista

Pienetkin sanat piristävät päivää, joten jätäthän palautetta rohkeasti! <3