sunnuntai 19. helmikuuta 2023

Aika kiva alkuvuosi

 

Niin hienot jääpuikot <3

Moi!

Aattelin höpötellä tänne vähän mun alkuvuodesta. Uusia kuvia mulla ei ole, joten puhelinräpsyillä ja vanhoilla otoksilla mennään. Mun teki vaan hirveästi mieli postata, joten tässä sitä nyt ollaan. Tällä hetkellä iso osa arjesta menee (tai ainakin pitäisi mennä) koulujuttujen parissa, mutta onneksi yksi kouluhomma liittyy nukkeihin niin ei jää ihan nukettomaksi alkuvuosikaan!

Kuvatarina on pyörinyt paljon mielessä, harmittaa etten ole ehtinyt sitä vielä jatkamaan. Pahoin pelkään, että seuraavan osan saan vasta koko ylioppilaskirjoitusrupeaman jälkeen kuvattua, mutta hyvää kannattaa odottaa, eikö? (oikeasti en kyllä tiedä täysin tuosta hyvästä, mutta yritän parhaani.) Sormia syyhyttäis kyllä kuvata, tykkään noista tulevista luvuista niin paljon! (ja siis otetaan hetki sille et kuvatarinassa on jäljellä enää kolme lukua, excuse me oikeesti se loppuu joskus?)

Joka tapauksessa aloitin vuoden komeasti tekemällä heti monta hyvää nukkeihin liittyvää ostosta!

Ihan ensimmäiseksi tämä kaappi/vitriiniasia!!! Löysin tän kirpparilta ja totesin, että tää on ehkä hienoin nukkekokoinen huonekalu ikinä. Oikeastihan tää on soittorasia, joka soittaa Beethovenin Für Eliseä, kun tuon keskimmäisen hyllyn avaa :D


Alunperin tää on toiminut myös korurasiana, noiden ovien takana on sellaiset pehmusteet joihin voi laittaa esimerkiksi sormuksia, ja noissa laatikoissa on tuollaisia pieniä osioita koruille. Totesin itse, että upean propin lisäksi saan tästä loistavan paikan kaikelle pienelle nukkekokoiselle sälälle. Noista laatikoista löytyy siis nyt kenkiä, leluja, pinnejä, sukkia ja niin edelleen. Tää on i h a n a.

Ja sitten tuossa ihan vuoden aluksi tilasin Pastellikeijukaiselta kengät, bonuksena tuli hirmu suloisia pinnejä, joita näkyi Kajon päässä jo viime postauksessa <3

Kajo sai samasta osoitteesta silmiinsä custom flatit. Vaikka tuota silmien holo-efektiä rakastankin, niin nyt noiden silmien kiilto on vähän maltillisempi, välillä se kiiltely oli hieman liikaa. Tää sama kuva oli jo viime postauksessa, mutta koska en oo ehtinyt ottaa uusiakaan, niin laitetaan se tähän nyt uudestaan, hihii.


Ja eiväthän ne ostokset vielä tähänkään loppuneet! Tässä kävi nimittäin niin, että ostin kolmannen nuken. (hups) Kyseinen nukke tulee olemaan ylioppilaslahjani itseltäni. Esittelen tyypin sitten ylioppilaskirjoitusten tulosten tultua, siihen asti hän saa odottaa kiltisti paketissaan. (en tiedä miten maltan sinne asti, mutta kovasti yritän) Oon niin innoissani hänestä! Spoilerina voin kertoa sen, että hänestä tulee sarvipää. Kiitos Saran, Annikan, Janen, Vin ja ties keiden takia, munkin oli pakko saada nukke jolla on sarvet :D

En nyt uskalla luvata yhtään, milloin postaan seuraavan kerran, mutta viimeistään huhtikuussa (hui miten kaukaiselta tuo kuulosti) Odotan kevättä jo hirveästi, vaikka talvi onkin hirmu kaunista aikaa, ei mikään voita kevättä. Silloin tuntee elävänsä ihan eri tavalla kuin muulloin. Oon myös tässä haaveillut, että keväällä/kesällä voisin järjestää kotikaupungissani jonkinlaisen tapaamisen kanssanukkeilijoiden kesken, olisi hirmu hauskaa tavata toisia nukkeilijoita ja jollain tavalla verkostoitua. (tuo kuulosti nyt joltain bisneskieleltä apua) Katsotaan, mitä tapahtuu!

Käyn nyt kuitenkin Instassa katselemassa muiden juttuja ja blogejakin lueskelen, joten en ole täksi ajaksi nyt kokonaan nukkepiireistä poistumassa. 

Kaikkea hyvää teille lukijoille tulevaan kevääseen ja tsemppiä töihin, koulujuttuihin tai mitä ikinä teettekään! Kiitos kun olette siellä <3



6 kommenttia:

  1. Hienoja ostoksia! Kirppareilta löytyy välillä aarteita, esim toi sun ihana vitriiniasia.

    Odotan innolla uutta nukkea, vaikka sarvipää ei oo kovinkaan omaperäinen nukkeidea

    VastaaPoista
  2. Olipa ihanaa nähdä postausta täällä, tosi kiva lukea (nukke)kuulumisia <3 Ihan kauheasti voimaa vielä yo:iden ja koko koulun kanssa, uskon suhun!!

    Tämä vitriini on kyllä maailman hienoin, siis muistan rääkässeeni kun näin sen sulla instastoryssa :'D Se on uskomattoman kaunis ja koristeellinen! Vau <3 Uskomatonta et tollasia proppeja vaan,, löytää! Mitä ihmettä! Aivan ihana <3

    Oon oottanu innolla tätä sarvipäänukkea siitä lähtien, kun mainitsit sen mun kommenttikentässä!! Sarvipäitä ei todellakaan voi olla liikaa enkä malta oottaa sun lapsosta 💛 (Ja ää oon otettu jos munkin muksut innostaa tähän, ilostun <3)

    JA HEI?? Oispa tosiaan hauska idea miittailla täkäläisten kanssa, jooo, kannatan! <33 (Voin koittaa saada Annikaa mukaan jos osuis sopivaan kohtaan hehe)

    Hirmusesti viel tsemppiä koulun kanssa, saat olla tosi ylpee itestäs kun selviit kirjotuksista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikessa tohinassa unohdin vastata tähän, mutta tää kommentti toi mulle ihan hirveästi iloa kuukausi sitten! Kiitos!!
      Oon edelleen hirmu innoissani tosta vitriinistä, en oo vielä ehtinyt kunnolla käyttämään sitä missään kuvissa, mutta kovasti odotan sitä!
      Ja joo!! Katotaan saataisko miitti johonkin koloon!

      Poista
  3. Siis eikä, miten ihana kaappi! >w<

    VastaaPoista

Pienetkin sanat piristävät päivää, joten jätäthän palautetta rohkeasti! <3