perjantai 4. marraskuuta 2022

1. Lounatuuli tuo pienen laulun

Moi taas!
En malttanut millään odottaa enää kauempaa ja päätin julkaista uuden osan kuvatarinaa jo nyt!
Kiitos kaikista kommenteista joita sain prologiin liittyen blogissa ja Instagramissa, ilahdutti huomata kuinka moni oli käynyt blogia vilkuilemassa. Tästä tää tarina pikkuhiljaa lähtee käyntiin, on taas Kajon vuoro puhua.

Luku 1
Lounatuuli tuo pienen laulunTurvapaikka. Se tämä on. Vesi solisee, virtaa eteenpäin vaikka kaikki muu tuntuisi junnaavan paikoillaan. Ajattelen tätä ääntä kun en saa unta. Ajattelen pientä ja kevyttä kohinaa.Tekisi mieli heittäytyä virran vietäväksi, kellua. Tuntea jonkun muun kannattelevan, tuntea itsensä painottomaksi veden ympäröidessä. Vesi nostaa aina pintaan. Syvältäkin.


*jossain rasahtaa*

Kajo: *huudahtaa säikähdyksestä*

Louna: Ai! Sori, en huomannut sua ollenkaan. Et osaisi sanoa mistä pääsisi nopeiten takaisin tuonne ison tien laitaan?

Kajo: *ärähtää* Älä vaan sano, että oot joku marjastaja? Aina ne lähtee liian kauas säntäilemään.


Louna: *naurahtaa* Noh, voisihan sitä niinkin sanoa, tosi paljon puolukoita täällä! Niin olisiko sun ihan mahdotonta neuvoa mulle se reitti?

Kajo: *huokaisee ja nousee ylös pudistellen sammaleita vaatteistaan* Eipä tässä kai ole vaihtoehtoja.

Louna: Jes! *Lähtee seuraamaan Kajoa selittäen innokkaasti marjaämpärinsä sisällöstä*


Hetki myöhemmin

 Louna: Siellähän se tie jo näkyykin! Kiitos paljon, en ymmärrä miten onnistuinkin tuolla metsässä kadottamaan suuntavaistoni. Ehkä ensi kerralla osaan jo paremmin. 


Kajo:  Toivottavasti, en minäkään tuolla aina istuskele kaikenlaisia harhailijoita pelastamassa.

Louna: Et tietenkään! Joskus sitä vaan onnistuu olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kiitos vielä, toivottavasti ei törmäillä ainakaan näissä merkeissä enää uudelleen! *kääntyy kannoillaan*

Kajo: *Jää hämmentyneenä paikoilleen* Ainakaan näissä merkeissä?


Hetki myöhemmin


Louna: *Puhdistaa marjoja puhuen samalla puhelimeen*

Louna: Et muuten arvaa miten onnekas tänään olin! Lähdin tapani mukaan vähän sinkoilemaan marjojen perässä ja sitten en tiennytkään missä olin. Kännykästä loppui akku alta aikayksikön, mutta sitten törmäsin sattumalta johonkin toiseen retkeilijään, joka osasi neuvoa mut takaisin pyörän luo. Uskomatonta! 

Louna: Niin mitä kysyit? Siis en mä itseasiassa edes tullut kysyneeksi! *naurahtaa epäuskoisena* Miten voin olla tällanen etten edes kysynyt sen nimeä? Hän niin kiltisti osasi pelastavana enkelinä ohjata mut takaisin lähtöpaikkaani. Älä nyt yhtään naura siellä!  Ja hei muistakin tulla huomenna, tarvitsen kipeästi apua kaikkien noiden pihatöiden kanssa. Miksi ikinä muutin tällaiseen mökkiin jossa on tätä pihaa näin jumalattomasti? 

*katkaisee puhelun*


Louna: *pohtii ääneen* Joku siinä tyypissä oli kummallista. Siinä katseessa. 
Siinä näkyi pelko.


2 kommenttia:

 1. Okei olen hyvin innoissani ja tästä kommentista tulee varmaan nyt sen mukainen, mutta joo :'D

  Mua ensinnäkin inspaa ihan sikana nähdä sut postaamassa kuvatarinoita, tää tekee mut tosi iloseks ja antaa itellekin motivaatiota taikoa jotain omista muksuista!

  Mutta siis, voi Kajo ;_; Hän jatkaa mun hajottamista ihan ahkerasti edelleen. Tytön sulkeutuneisuus, joka näkyy ihan kehonkielen tasollakin, jotenkin puhuttelee. Tykkään niin kovin kun sillä on piikit heti pystyssä, kun joku tuntematon tulee jutskailemaan. Antaa jotenkin tosi hyvän kuvan hänestä henkilönä. Antakaa hänelle tilaa ja aikaa :( <3

  Nuo aloituskohtauksen jokikuvat oli IHANIA, oot valikoinut tosi onnistuneita kuvakulmia! Myös itse kohtaus oli jotenkin kovin koskettava, tavotan hyvin tunteen siitä et jokin asia luonnossa lohduttaa ja ymmärtää. (Vesi on hyvä <3)

  LOUNA :'D <33 Mikä ihana!! Hän on just niin piristävä tapaus kuin jotenkin toivoinkin sen olevan :'D (Marjaämpäristä selittäminen tuntemattomalle on niin iso green flag, rakastan häntä) Aivan ihanalta vaikuttaa, just tällaista tyyppiä Kajo tuntuis tarvitsevan rinnalleen. Lounan kotiin oot kans saanut ihanaa aitouden tuntua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanaa että oot innoissas!
   Oon tosi iloinen siitä, että Kajon ominaisuudet ja tunteet näkyy sen kehonkielessä sun mielestä, sitä tavoittelin.
   Jokikuvista tykkään myös itse, toi kuvauspaikka on tosi kaunis <3
   Hauskaa, että Louna piristää, hän kyllä selittää tuntemattomille ihan mitä lystää :D

   Poista

Pienetkin sanat piristävät päivää, joten jätäthän palautetta rohkeasti! <3