keskiviikko 22. joulukuuta 2021

Luukku 22: Helppoja rekvisiittoja - tee itse!

 


Hyvää aatonaatonaattoa!
Vietin koko eilisen päivän koululla, sillä eilen oli vuosikurssimme näytelmäkurssin näytelmän esityspäivä. Kyseisen projektin takia toissapäivän luukku jäi muutaman edellisen tavoin välistä, en vaan taipunut enää koneen ääreen päivittäisten läpimenojen ja niiden takia reippaat kymmenen tuntia kestäneiden koulupäivien jälkeen. 
Mutta täällä ollaan joka tapauksessa taas, nimittäin mulla alkoi tänään loma! Ihanaa!
Helpolla luukulla mennään joka tapauksessa, tällä kertaa oon koonnut teille pienen listan erilaisista paikoista, joiden ohjeiden avulla voitte askarrella pieniä juttuja nukeille. 
Vaikeustasot ja tarvittavien materiaalien määrä vaihtelee, eiköhän tästä löydy jotain itse kullekin!

  • Nukkekoti Väinölän blogi, paljon printattavia pakkauksia ja lehtiä, sekä erilaisia ohjeita esimerkiksi massatöihin! Maria Malmströmiltä löytyy myös muutama kirja sekä verkkokauppa, jotka auttavat askartelujen pariin!
  • My Froggy Stuff -kanava, rutkasti ohjeita niin pikkutavaroihin kuin kokonaisten huoneidenkin rakentamiseen! Helposti seurattavia videoita, joita on myös jaoteltu erilaisiin soittolistoihin aihepiireittäin.
  • Nukketalosta nukkekodiksi : sisusta itse tehdyillä pikkutavaroilla -kirja. Tämä Susanna Tunturi-Anttilan kirja on täynnä kauniita ja helppoja ohjeita pikkutavaroihin. Materiaalit löytyvät helposti lähes kenen tahansa kotoa, monet tehdään pääasiassa "vain" tavallisesta kopiopaperista ja/tai kartongista.
  • Emma and Mr Polar Bear -nettisivu ja kanava sisältävät todella hyviä kaavoja ja ohjeita nukkejen vaatteisiin, mutta myös muutamia printattavia proppeja!

Voin koettaa päivittää tätä listaa mikäli löydän joitakin uusia ja hyväksi havaittuja.
Onko teillä jotain lemppariohjesivustoja? Vinkkaa (ja linkkaa) toki alle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienetkin sanat piristävät päivää, joten jätäthän palautetta rohkeasti! <3